TORTILLAS BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 420 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tortillas Breda. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 9:14 Het was heerlijk eten, goed van temperatuur en vlotte vriendelijke bezorging
14 jan 2023 om 17:32 Lekker eten! Niet te fancy maar daardoor ook goed betaalbaar. Je krijgt veel friet voor de prijs en de burger is ook erg groot!
13 jan 2023 om 21:47 Bezorger was precies op afgesproken tijd en vriendelijk. Eten was nog goed warm tot heet. En lekker.
13 jan 2023 om 1:32 Altijd heerlijke enchiladas! Deze keer ook zeer snel bij mij aan de deur en vriendelijke service! Zeker een aanrader!
17 dec 2022 om 12:07 Eten komt uit de magnetron. Ik had beter bij de AH voor 1 euro tortillas kunnen halen en zelf kaas erover gooien. Eerste en laatste keer bah bah
17 dec 2022 om 8:52 Andere keren was het veel lekkerder, in een burritos zat meer zwarte bonen ,dan kip .En friet was erg slecht, helemaal zacht en koud
13 dec 2022 om 12:47 Burgers waren oprecht top!! Helemaal tevreden en ik ga zeker vaker bestellen
13 dec 2022 om 8:59 De spareribs smaakte helaas naar niks
12 dec 2022 om 23:11 Top!
7 dec 2022 om 20:25 Het was lekker ,maar bij de bestelling stond ,dat ,als je in december bestel, krijg je een of anderd cadeautje, niks had misschien verkeerd begrepen
26 nov 2022 om 21:22 Ordered to be delivered at 16:45, was delivered 17:30, so extremly late... Also the food was delivered cold, reeeeaaaalllly cold
25 nov 2022 om 20:14 Normaal gesproken zijn we helemaal weg van tortilla’s maar deze keer was het zwaar ondermaats. De bakken waren voor de helft minder gevuld dan normaal, maar het ergste was dat de tortilla’s zo extreem taai waren dat ze uit elkaar vielen… -2 sterren!